Rejčel MekAdams u modnoj kampanji nosi- pumpicu za grudi!

Foto: Kveller

Slavna Kanađanka izgradila je zavidnu karijeru, a više puta nagrađivana je nagradama poput BAFTA-e, MTV filmskih nagrada i People’s Choice nagrada. 

Da svoju majčinsku ulogu s ponosom nosi u svakoj situaciju dokazuje i Rejčelina fotografija koja je preplavila društvene mreže. Fotografkinja Kler Rotštajn objavila je na svom Instagramu sliku Rejčel koja pozira u Versace odeći i nosi Bulgari dijamante, ali na grudi joj je stavljena- pumpica za izdajanje mleka!

Fotografkinja ispod slike vrlo je jasno objasnila o čemu je tačno reč i koju poruku želi da pošalje.

“Milion je razloga zašto sam htela da objavim ovu sliku. Očito, Rejčel izleda sjajno i raditi s njom bilo je kao u snu. Ipak, ovo je bilo slikano samo 6 meseci nakon što je rodila sina, pa s obzirom na to da je dojila, izdajala se između snimanja. Ne sećamo se čija je ideja bila da napravimo ovu sliku, ali ja sam sigurna da je bila njena. I to me tera da još više volim. Dojenje je najnormalnija stvar na svetu i ne vidim razlog zbog kojeg bi bilo skriveno ili zašto bi ga se ljudi boljali. Uopšte ne mislim da treba davati objašnjenja, samo sam to htela staviti, možda promeni nečije mišljenje o prirodnom, normalnom i divnom činu. Osim toga, Rejčel nosi Versace odeću, Bulgari dijamante i prava je kraljica. Veliki pljesak za sve devojke!“, poručila je fotografkinja i dodala kako ona nije izgledala ni upola toliko sjajno koliko Rejčel dok je dojila i da je to u redu.

Rejčelina slika preplavila je društvene mreže, a žene su većinom oduševljene njenim potezom.

“Kako moćno!“ piše u komentarima obožavateljki. Šta vi mislite?

Autor: nsuzivo.rs

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti