Sara Dž. P. bila je trudna dok je snimala Seks i grad, a Kortni Koks Prijatelje!

Nekada su stomaci bili pravi u našim omiljenim serijama i filmovima, a da to čak nismo ni znali!

  • Helen Bonam Karter- Glumica je bila trudna dok je snimala film „Svini Tod“ 2007. godine. Njena druga kćerkica rodila se u decembru iste godine.
  • Kortni Koks– Zvezda serije „Prijatelji“ bila je trudna tokom snimanja poslednje sezone ove serije! S obzirom da njen lik u seriji nije mogao da ima dece, producenti su stalno Kortni oblačili u veću odeću da bi prikrili trudnoću. Njena kćerkica Koko, rođena je u junu 2004. godine.
  • Debra Mesing– „Vil i Grejs“, jedna od popularnijih američkih serija ovih područja, kupila je srca mnogih. Glavna junakinja ove serije, bila je trudna u šestoj sezoni ove serije, te je morala da propusti nekoliko epizoda. Njen sin, Roman, rođen je 2004. godine.
  • Emili Dešanel– I serija „Bouns“ imala je glavnu junakinju koja je u seriji i privatnom životu bila trudna. I to čak dva puta! Njen sin rođen je 2011. godine, kćerka tokom snimanja sedme sezone.
  • Lisa Kudrou– Još jedna zvezda serije Prijatelji bila je trudna tokom snimanja- Fibi! Scenario je osmišljen tako da njen lik bude surogat majka njenom bratu. Zato Fibi zaista nije mogla da odleti na venčanje Rosa u London- zbog prave trudnoće!
  • Elen Pompeo– Glumica poznata po seriji „Uvod u anatomiju“ bila je trudna tokom snimanja sezone šest. U septembru 2009. godine rodila je Stelu Ajveri.
  • Sara Džesika Parker– Poznatija kao Keri Bredšo, iz serije Seks i grad, bila je trudna tokom snimanja pete sezone ove serije. Ova sezona ima zbog toga samo osam epizoda, da Sara ne bi radila u poodmakloj trudnoći. Njen sin Džejms Vilki rođen je 2002. godine.

Autor: nsuzivo.rs

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti