Šarliz Teron za negovan izgled jede zeleno povrće i ne drži dijete

Foto: LOIC VENANCE/AFP/Getty Images/Time Magazine

„Uvek sam verovala u to da, ako vežbaš na način koji voliš, nikada to nećeš smatrati napornom obavezom“, izjavila je glumica za časopis Red 2017. godine. 

Što se tiče vežbi koje radi kod kuće, to su joga i pilates. Glumica je za Harper’s Bazaar otkrila da 90 minuta svake nedelje posveti power jogi uz vežbanje na sobnom biciklu tri do četiri puta nedeljno.

„Uvek izračunam svoju dnevnu aktivnost. Ako se ne krećem mnogo, neću ni jesti mnogo. Najvažnije je biti iskren sam sa sobom“, priznaje ona.

Teron ne veruje u rigorozne dijete, ali voli prirodnu, neprerađenu hranu i veruje da se tajna krije u konzumiranju mnogo zelenog povrća. Ali, priznaje da joj je najveći porok čips.

„Jedem raznoliku hranu, ali najveća zavisnost mi je čips. Jedem ga svuda. Imam kese čipsa u autu, kupatilu, kuhinji, na kauču… Gde god se okrenem, negde me čeka kesica čipsa“, priznala je Teron.

Šarliz Teron uživa u zdravom životu, a najveća motivacija joj je zdrav um. Jednom prilikom je priznala kako ju nezdrava ishrana čini letargičnom. Takođe priznaje da se najbolje oseća kada više spava i pije manje.

„Kada se zdravo hranim, dovoljno spavam i ne pijem alkohol, izgledam i osećam se najbolje“, rekla je glumica za Red.

Autor: nsuzivo.rs

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti