Sofija Vergara dizajnirala farmerke

Foto: 1ZOOM.Me

Glumica je poznata po tome da uvek ističe kako slavi ženske obline i svojim primerom poručuje ženama da treba prihvatiti i voleti svoje telo- nezavisno od veličine. 

Upravo je to poruka linije odeće „Sofía by Sofía Vergara“ koju je glumica dizajnirala za Walmart.

Njena kolekcija sastoji se od gotovo 100 komada, od farmerica do majica sa printom. Linija je, kako Sofia ističe, dizajnirana za žene u svim veličinama, od najmanjih do najvećih. Taj raspon veličina nije uobičajen u Americi, ali Vergara je insistirala na inkluzivnosti lične linije.

„Hteli smo da uključimo sve. Srećni smo što smo to uspeli i to po super cenama!“, otkrila je kolumbijska glumica za Yahoo.

„Danas imamo više opcija, možemo tražiti veličine i oblike koji će nam odgovarati. Lakše je, ali i dalje mislim da je važno poznavati svoje telo i znati u čemu se osećaš seksi, slatko i udobno“, tvrdi Vergara čiju su liniju strani mediji već pohvalili.

„Pokušavam da ne budem previše luda za modom. Ne moram da nosim ono što je sada u trendu, ali volim da nosim stvari koje stoje mom obliku tela. Farmerke su uvek odlična opcija za mene. Mislim da s dobrim parom nikada ne mogu pogrešiti. Volim klasične komade“, kaže latino diva.

Autor: nsuzivo.rs

 

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti