Šta pokloniti za Novu godinu?

Foto: VideoBlocks

Evo šta horoskop kaže za prave novogodišnje poklone.

OVAN– Kupite nešto „beskorisno“, što nema praktičnu vrednost i baš od srca! Svom Ovnu kupite karte za omiljeni koncert ili film, uplatite plesnu školu ili odlazak na kampovanje. Osim toga, Ovan naprosto neće uočiti estetski oblik poklona, njega forma zanima manje, pa se ne morate mučiti oko pakovanja. Radije se pobrinite da sadržaj obori s nogu!

BIK– Za ljude u znaku Bika ključna su 2 čula- mirisa i dodira. Horoskop ove godine predlaže svom omiljenom Biku kupite poklon koji ide u skladu s tim čulima. Počasti ih finim parfemom ili mlekom za telo, a ako vam je preteško pogoditi mirisne preferencije, držite se šala od kašmira ili mekanih rukavica.

BLIZANCI– Poklon za Blizanca ove godine trebao bi da bude neki koji ga pokreće na akciju, izaziva u njemu dinamiku i provocira ga. Potražite dobre društvene igre, upiši svog Blizanca na neki novi kurs ili uloži u novu sportsku opremu. Iduća godina za Blizance je u znaku zdravlja ruku i nogu, a Blizancu se toplo preporučuje pokret!

RAK– Božićno doba u Raku bi moglo da izazove pojačanu aktivaciju osećaja nostalgije, melanholije i emocionalno predoziranje. Pravi poklon za vašeg omiljenog Raka ili Račicu biće nešto što vas povezuje i ima emocionalnu vrednost. Uvek možete izraditi neki poklon, kupiti nešto uz šta vas vežu zajedničke uspomene. Zvezde tvrde da će se rastopiti!

LAV– Lavovi su darežljiv znak, ali kupiti poklon za njih može biti poprilična misija. Čast izuzecima, ali većina Lavova ima skup i jako, jako prefinjen ukus. Kupite mali, ali dovoljno luksuzan poklon. Ako nije luksuzan, neka bude barem teško dostupan, nešto što nemaju svi. Poklonite im neki mini proizvod za negu, kremu kojoj se dugo raduju ili, zavisno od toga koliko ste bliski, igrajte na kartu nakita.

DEVICA– Sigurno već znate da Devica ima vrlo partikularnu estetiku. Devicama je jako teško ugoditi poklonima. Istina, uvek možeš ispitati svu rodbinu i prijatelje o tome šta želi i šta trenutno voli. Proverite kakva je s animal printom ili kariranim uzorkom.  Ako idete linijom manjeg optora, uvek možete pokloniti kupon u omiljenoj prodavnici.

VAGA– Vaga je, kao što znamo, pomalo neodlučan znak i teško da je i sama sa sobom u dogovoru oko toga šta želi. Vagu darujte bocom pića (koje ćete, jasno, zajedno ispiti), kutijicom posebnih čokolada, poklonite sebi i njoj zajedničku masažu, spa ili beauty tretman. Vaše vreme je Vagin omiljeni poklon!

ŠKORPIJA– Škorpije su bića izuzetno usmerena na čoveka i dobar deo njih voli psihologiju, sociologiju i ostale naučne discipline koncentrisane na čoveka. Možete ih oduševiti knjigom, filmom ili nekim drugim elementom iz njihove omiljene discipline. Proguglajte, potražite najnovija izdanja, prisetite se vaših dubokoumnih razgovora i uskoro ćete pronaći neki logičan izbor.

STRELAC– Strelac je prirodno sklon avanturama, a od vas očekuje podršku na svom putu. Za početak, zapitajte se u koje se avanture upušta vaš Strelac i pronađite poklon kojim ćete mu izraziti podršku. Ako planinari, poklonite mu štap ili patike. Ako trenira neki ekstremni sport, raspitajte se o opremi. U svakom slučaju, ove Nove godine pokažite mu da ste uz njega. Zvezde kažu da će mu to zatrebati.

JARAC– Jarci pate za statusnim simbolima, kod njih se krije žudnja za sigurnošću koju status nosi. Ako želite da ugodite Jarcu, definitivno uložite u neki statusni simbol- torbicu, nakit! Za slučaj da mu u tom polju ipak ne želite kupiti, setite se da voli uspeh, pa uložite u neku knjigu iz tog područja.

VODOLIJA– U protekloj godini Vodoliji su se češće nego inače okretale tehnologiji i istraživanju drugih kultura. Što znači da im je jako lagano kupiti poklon! U idućoj godini Vodolije bi, kažu zvezde, mogli češće putovati. Pripremite ih na to!

RIBE– Ribe su pravi kreativci i kreativnost kao takvu duboko poštuju. Dakle, dajte mašti na volju. Osim toga, sadržaj samog poklona za Ribe nije toliko važan koliko činjenica da im iskazujete pažnju i ljubav. Ovde su vam ruke širom otvorene! Neka poklon bude emotivan i povezan s ličnošću vaše Ribe, a ako je želite posebno razveseliti, izradite poklon sami!

Autor: nsuzivo.rs

 

 

 

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti