Teru progovorio o raskidu sa Dženifer Eniston

Foto: Sky News

Glumac je rekao kako je s američkom ljubimicom ostao u dobrim odnosima, ali da je teško podneo raskid.

Glumac Džastin Teru je za New York Times progovorio o raspadu braka s američkom miljenicom Dženifer Eniston. U vezi su bili pet godina, od čega dve u braku što u „holivudskom vremenu“ i nije tako kratko. Kaže kako se nisu rastali u lošim odnosima.

„Nismo umrli, niti smo jedno drugoga gađali sekirama. Krenuli smo jednostavno svako svojim putem prijateljski nastrojeni. Znam da vam je to dosadno, ali poštujemo se previše da bi povredili jedno drugoga. Dovoljno smo poštovali jedno drugo da sve prođe što bezbolnije. Ali, ne mogu reći da mi sve to nije slomilo srce, iz razloga jer sam znao da naš odnos više nikada neće biti isti“ izjavio je Teru.

Tokom romantičnog putovanja u Rim 2012. godine on je zaprosio Dženifer na njen 41. rođendan. Činilo se kako je uz njega napokon ponovno srećna i da je on njen savršeni izbor iako su mediji su stalno nagađali je li s njihovim brakom sve u redu ili nije pogotovo nakon razlaza njenog bivšeg supruga Bred Pita i Anđeline Džolie. Teru to nikad nije komentarisao, pa ni sad.

Autor: nsuzivo.rs

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti