Foto: Shutterstock

Venera je ušla u Ribe 5. aprila i u ovom znaku će ostati sve do 2. maja- evo kako će to uticati na horoskopske znakove.

Venera napušta znak Vodolije 5. aprila i ulazi u znak Riba gde će ostati sve do 2. maja. Dolazi nam vreme romantike, ekstaze, jer Venera budi maštu, podstiče nas da sanjamo, zamišljamo. Pod njenim uticajem tražićemo izgovore zašto ostajemo tu gde jesmo iako možda nismo zadovoljni. Mnogima će se činiti da je bolje da budu tu gde jesu nego da budu sami.

Venera u Ribama donosi kraj starih i početak novih odnosa jer se ovim tranzitom završava jedan ciklus. Ostavljamo prošlost iza sebe!

Ali pre nego što pređemo na drugu stranu, vraćamo se nazad. Upoznajemo bivšu ljubav, razmišljamo o tome šta ostavljamo iza sebe, šta se dogodilo, zbog čega se dogodilo… Ova analaiza nam je prilika da zalečimo svoje rane iz prošlosti.

Kada dođe do novih početaka, oni će prvo biti obavijeni velom tajne, jer još uvek nećemo biti spremni da ih definišemo, da izađemo u javnost. Osećaćemo nalet uzbuđenja, entuzijazma, bićemo prelavljeni osećanjima. Imaćemo osećaj da smo pronašli ljubav. Međutim, to nije ljubav, već zaljubljenost, a tek kada se osećanja slegnu i onaj zanos s početka, videćemo gde smo sa ovom pričom i ko nam stoji preko puta.

Tokom ovog tranzita može nas privući zauzeta ili emocionalno nedostupna osoba, neko je ranije bio povređen, ko nosi teret nerazjašnjenih veza iz nedavne prošlosti, pa se osećamo pozvanim da ih spasemo, što ima svoju cenu.

Ali sa ovom Venerom u Ribama može nam se desiti divno ljubavno iskustvo koje će nas izlečiti, ulapšati naš život.

Na nama je da izaberemo- da li biramo ono što nas ispunjava i vraća veru u ljubav ili ono što nas iscrpljuje i prazni?

Pozitivne karakteristike ovog uticaja su bezuslovna ljubav, empatija, nežnost, romantični susreti, briga, intuicija, nesebično davanje.

Negativni uticaji dovode do poricanja, preteranog žrtvovanja, krivice, zablude i iluzije.

Kada se ova Venera sretne sa Neptunom (28. aprila) i Jupiterom 30. aprila, u periodu oko ovih datuma možemo očekivati neke važne susrete i promene koji se tiču međuljudskih odnosa.

Ova Venera će najbolje uticati na Rakove, Ribe i Škorpije. Ali će svi znakovi zodijaka osetiti promenu njenog prelaska iz Vodolije u Ribe.

OVAN – Venera u polju tajni donosi vam tajnu simpatiju! Imaćete osećanja prema osobi, ali nećete biti spremni to javno da pokažete.

BIK – Ljubav vam se rađa iz prijateljstva. Privlačiće vas Ribe.

BLIZANCI – Mešate ljubav i posao. To će biti zanimljivo iskustvo za vas.

RAK – Pred vama je romantično putovanje sa dragom osobom.

LAV – Strast se vraća u vaš odnos sa partnerom. To je nešto što vam je nedostajalo poslednja dva meseca. Očekujte i više romantike.

DEVICA – Bacićete oko na osobu koja je poznata široj javnosti. Imaćete susret sa nekim ko se bavi javnim poslom.

VAGA – Ljubav na poslu! Pazite šta radite!

ŠKORPIJA – Ovo je period kada lako možete da se zaljubite ili proširite porodicu. Imaćete romantičan, ljubavi susret na mestu javnog tipa.

STRELAC – Neko će vas pozvati na sastanak na mestu zatvorenog tipa.

JARAC – Flert preko poruka! Jedna osoba će vam otkriti da već izvesno vreme gaji osećanja prema vama.

VODOLIJA – Privlače vas uspešne osobe, ali i one koje su materijalno stabilnije od vas.

RIBE – Vi ćete biti najatraktivniji znak u zodijaku. Zbog toga vam i sledi zaljubljivanje, jer ste otvoreni za ljubav. Pred vama je mesec pun zanimljivih dešavanja u ljubavi.

sensa.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments