Foto: Profimedia, Pexels

Astrolozi naročito naglašavaju da u ovom periodu ne treba da forsiraju stvari.

Preporuka je da budete mirni, da ne donosite nagle odluke, a za jedan znak je posebno važno a njima je to najteže da puste da ode ono što ne funkcioniše.

Bik

Bikovima je lekcija ovog meseca da puste da ode od njih ono što ne funkcioniše. Oni ne vole promene i za njih je to traumatično. Naglaše vam je sedmo polje, tj. partnerski odnosi. Tu će doći do izlaska mulja na površinu. Pucaju veze, ali i brakovi. Takođe je moguć sukob unutar porodice. Savet je da se ne držite grčevito za stvari, situacije i ljude već da naučite da pustite!

Blizanci

Blizanci treba da nauče, tj. da prihvate da je i dosada ponekad dobra. Monotoniju koju osećate može vas dovesti u situaciju da se ubrzate i da napravite opšti haos a posebno se odnosi na porodicu. Tada niko neće stati i svađe su neizbežbe.

Vodolija

Vodolijama koncentacija neće biti ba zavidnom nivou. Zbog toga dolazi do pogrešnih reči i do brzopletih zaključaka što dovodi do problema posebno za one koje su u vezi ili braku. Zastanite i polako. Zaista se stvari mogu rešiti na miran način.

Novosti

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments