Претрага
Претрага
Close this search box.

Humanitarni Sajam medenjaka ove subote na tvrđavi

Prvi Sajam medenjaka u organizaciji humanitarnog udruženja “Tezga za život” održaće se u subotu 26. juna u hotelu Leopold na Petrovaradinskoj tvrđavi, sa početkom u 13 časova.

Na sajmu će svoje rukotvorine predstaviti više od 20 izlagača iz svih krajeva naše zemlje, a manifestacija će, kao i sve koje organizuje “Tezga za život”, biti humanitarnog karaktera. Sajam medenjaka imaće svoj takmičarsko-izložbeni i prodajni deo.

U okviru takmičarskog dela u holu hotela Leopold biće postavljena izložba medenjaka koje su izradili autori na teme: “Novi Sad”, “Vojvodina” i “Cveće”. Tri najbolja rada, koja izabere stručni žiri, biće kasnije prodata na humanitarnoj aukciji.

U prodajnom delu, na tezgama postavljenim u podnožju hotela, kod ateljea na Petrovaradinskoj tvrđavi, naći će se rukotvorine modličara koji su donirali medenjake za ovaj sajam. Celokupan prihod od njihove prodaje, kao i od kasnije prodaje medenjaka koji će biti izloženi u takmičarskom delu sajma, biće uplaćen za lečenje dece koja novac prikupljaju preko Fondacije “Budi human”.

nsuzivo.rs

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti