Milena Dravić i Dragan Nikolić- Ljubav za sva vremena

Milena Dravić preminula je u 79. godini, a razbolela se nakon smrti Dragana Nikolića. Voljenog supruga upoznala je na filmu.

„Bez njegovog osmeha za dobro jutro i bez podrške da izdržimo još jedan dan, sa svim njegovim nepredvidivostima, a ne gubeći veru u život i ljude, ljubav…, ništa više nije isto. Niti može da bude. Nedostaje mi i naša svakodnevica, kad smo stajali na stepenicama, kad bih osetila nežnu ruku na svom ramenu, zagrlila ga. I ono kratko: „Ćao, vidimo se, volim te“, rekla je Milena Dravić pre nekoliko meseci, prisećajući se pokojnog supruga.

Milena i Draganupoznali su se 1969. na snimaju filma „Horoskop“. Milena je već tada bila popularna, bila je jedna od najvećih zvezda Jugoslavije, a Gagi je bio tek četvrti film.

Venčali su se 1971. godine u pauzi snimanja.

„Snimali smo u Zvezdarskoj šumi, dramu Duška Radovića „Kako su se volele dve budale“. Kad nam je reditelj Aca Đorđević dao slobodno vreme za ručak, Dragan i ja smo skoknuli do Opštne Vračar da se venčamo. Tako je bilo, venčali smo se u pauzi za ručak- ispričala je jednom prilikom glumica.

Kad joj je prišao, prepričavao je Dragan Nikolić jednom, imao je utisak da mu je to stara školska prijateljica koju dugo nije video ili neka devojka iz kraja koju je poznavao celi život.

Iako je, priznao je glumac, bilo razloga da se razvedu, ljubav je uvek bila jača.

Milena i Draganbili su 45 godina u braku, a razdvojila ih je njegova smrt.

Autor: nsuzivo.rs

 

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti