Претрага
Претрага
Close this search box.

REKLA JE “DA”: Umesto princa, na scenu je izašao Milan i izvadio prsten – Evo kako je glumica Dečjeg pozorišta u Kikindi zaprošena (VIDEO)

Foto: Dečje pozorište "Lane"

U Kikindi se juče dogodila prosidba koja do sada nije zabeležena.

„Odigrana“ je na sceni Dečjeg pozorišta „Lane“, a prosidbu iznenađenja doživela je glumica Marta Katai (22), koja je izgovorila najvažnije „da“ u životu.

Ova devojka zaprošena je tokom izvođenja predstave, a romantično iznenađenje priredio joj je dečko Milan Popadić iz Banatskog Velikog Sela.

Glumci „Laneta“ danas su, prema redovnom repertoaru, od 17.00 sati, igrali predstavu „Lepotica i zver“ u kojoj lepa i šarmantna Marta igra ulogu princeze. Među gledaocima u publici bio je i njen dečko Milan Popadić, zatim Martini roditelji, što nije bilo ništa neobično, jer oni često gledaju izvođenje „Laneta“ i svoju ćerku. Ali su u publici ovaj put bili i Milanovi roditelji.

– Marta nije znala šta joj Milan priprema, ali mi, naravno, jesmo, jer smo se sve dogovorili s njim. Ništa nisu znali ni njeni roditelji, ali njegovi jesu. Milan na kraju predstave izlazi na scenu kada se govori da zver ponovo može da postane princ samo ako se pojavi prava ljubav. I tada na scenu izlazi Milan i prosi Martu. Martini roditelji nisu ništa naslućivali, tako da je to bilo veliko iznenađenje i za nju i za njih, ali je. istovremeno, bilo jako lepo i romantično – opisao nam je Milan Vujić, glumac Dečjeg pozorišta „Lane“ večerašnji događaj.

Tako je Marta Katai postala prva devojka u Kikindi koja je zaprošena na pozorišnoj sceni i to tokom predstave. Inače, šarmantna i lepa Marta je na početku pandemije korona virusa 2020. godine bila junakinja ne samo Kikinde već i nacije, jer je za šest dana pobedila virus, iako je dijabetičar.

novosti.rs

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti